Magazin pescuit

Magazin pescuit online.Articole de pescuit si vanatoare. Magazinul Finesse va prezinta articole de pescuit: scule de pescuit si unelte de pescuit la preturi de importator.Suntem importatori ustensile de pescuit:mulinete,lansete si accesorii,produse de firme renumite din domeniu.

      Comanda         minima   este de  150 lei.                 

 Pentru cumparaturi peste 600 roni, transport gratuit !!!

 

Magazinul Finesse expediaza articole de pescuit prin curier rapid*) in orice localitate din Romania, in 24-48 ore de la momentul confirmarii comenzii cu PLATA RAMBURS !

*) Pentru tarife transport consultati site-ul www.fancourier.ro 


In Bucuresti puteti vizita magazinul nostru situat in Bucuresti (click aici pentru harta) Str.GRIGORE MORA nr.38 (strada paralela cu Televiziunea Romana) in care va prezentam si va recomandam scule de pescuit,mulinete,lansete si accesorii pentru: pescuit la crap, pescuit la somn, pescuit la rapitor si pescuit stationar si accesorii si imbracaminte de vanatoare.

           

                     PROMOTIE COMBO CRAP

 

 

                                   

 

 

      Pentru comenzi en-gross si pentru a deveni

distribuitor Finesse Click aici

 

  

 

 


 

Magazin pescuit-online articole de pescuit, Magazin articole de pescuit.Magazin online pescuit :mulinete,lansete,accesorii numai prin magazinul Finesse. Magazin scule de pescuit. Importator articole Balzer, Albatros, Middy, Predox siSoul, Pescuit, magazin, articole, mulinete, lansete, Balzer, Albatros, Middy, Predox, Soul.

 

                                 

 


Promovat de Advertising Travel pe www.delta-dunarii.info  

Online: 6